Hirdetés

Hirdetés

Pacalvadász

Csárdák, éttermek, talponállók, büfék gyűjteménye.

ETETŐK TÉRKÉPEN

Friss topikok

Címkék

112 (1) 6 os (3) ablakos kiszolgálás (1) akasztó (1) audi (1) babgulyás (1) bableves (4) balaton (3) balatonfüred (2) balatonfüzfő (1) baleklámpa (1) Bárány (2) báránycsülök (1) bécsiszelet (1) belváros (1) bezár (1) birkapörkölt (1) bistro (1) bisztró (1) Bohém (1) borsóleves (1) brassói (3) Budakeszi (1) budaörs (3) Budapest (1) budapest (12) büfé (5) büfékocsi (2) burgonyapüré (1) cegléd (1) cigánypecsenye (2) cikk (1) csalamádé (4) csapvíz (1) csárda (5) csepel (1) csillag (1) csirkecomb (1) csokispalacsinta (1) Csongrád (2) csülköspacal (1) csülök (5) csülökpörkölt (1) debrecen (1) disznósajt (1) donovaly (1) ebes (1) esztergom (1) ételsziget (1) étkezde (6) étterem (20) facebook (1) Falatozó (1) falatozó (5) fasírt (1) fémtányér (2) finomító (1) Gasztro (1) goral (1) grill (2) grillcsirke (1) gulyásleves (2) gyarmat (1) győr (7) gyorsbüfé (1) gyorsétterem (1) halászcsárda (1) halászlé (5) halleves (1) harcsapaprikás (1) háromszögtálca (1) Harta (1) hekk (1) hentes (2) Hentes (1) hurka (5) Hurka (1) Húsbolt (1) húsleves (2) hvg (1) Hype (1) IX. kerület (1) jakabszállás (1) kacsa (1) kaja (1) Kajálda (1) kakasherepörkölt (2) kalocsa (1) kamionmosó (1) kamionos (4) Kávéház (1) kelkáposzta (1) kemence csárda (1) kerthelyiség (7) kif (1) kifőzde (4) Kisbig (1) kisvendéglő (1) kocsma (1) kocsonya (2) köfém (1) kóla (1) Kolbász (1) kolbász (6) koliba (1) kolozsvári rakott káposzta (1) kondorfa (1) körmös pacal (1) körömpörkölt (1) koviubi (3) kurta (1) lángos (6) lazac (1) lecsó (2) Lepény (1) liba (1) lónyál (1) lötyi (1) máj (1) májas (1) Maklár (1) márton nap (1) Mátra (1) mecseknádasd (1) menü (17) menz (1) menza (10) Mester utca (1) mol (1) nyárfa (1) nyékládháza (1) nyíregyháza (1) olcsó (3) pacal (4) pacalpörkölt (11) palacsinta (6) panorámaterasz (1) paradicsomleves (1) pécs (1) pecsenye (7) pecsenyesütő (5) penne (1) pincér (1) pitvar (1) presszó (1) prósza (1) rába (1) Ragu (1) rakéta (1) rántottsajt (1) régi (1) répcelak (1) rétes (1) retro (1) rizsa (1) sajtburger (1) sajtostejfölös (1) siófok (1) solt (2) Somlói (1) Sous Vide (1) Sülysáp (1) szalontüdő (5) szarvas (1) székesfehérvár (1) szendvics (1) szlovákia (1) szörp (3) sztrapacska (1) talponálló (2) Tápiószecső (1) Tarhonya (1) Tata (1) tavaszitekercs (1) tea (1) temesvár (1) tepertőspogácsa (1) terasz (2) Terasz (1) Tócsni (1) uborka (1) újbuda (4) ünnepi (1) út (1) Vác (1) vadas (1) velősmáj (1) velőspacal (3) vendéglő (6) veresegyház (1) veszprém (2) XI (2) xi (3) xiii (1) XIII (1) xiv (2) xx ker (1) zalaegerszeg (2) Zánka (1) Zúza (1) zúzapörkölt (5) Címkefelhő

Ételsziget Kifőzde, Budapest

2009.02.11. 17:03 rezirap

Jó Étvágyat!

VÉGRE!!!! Tegnap sikerült egy vagány helyen, igazi kamionoskaját ebédelnem. De ne szaladjunk ennyire előre. A nagyvárosba visszafelé jövet már többször megkordult a gyomrom, ami ugye azt jelzi hogy enni kell. Be is kapcsoltam a szemradart hogy hol találok valami kedvemre való helyet az ebéd eltöltéséhez, amikor is észrevettem az út szélén, kicsit megbújva a címben szereplő étkezdét!

Nem is tudom, de valahogy a zsigereimben éreztem hogy ma jól járok. A hely mint a képeken is látszik kifejezetten szimpatikus külsővel rendelkezik, nem bizalomgerjesztő de mindenképpen szimpatikus, és ugye nem ítélünk kajáldát kívülről! Sőt a bejárat előtt egy nagy fekete kutya feküdt ami az álmoskönyv szerint csak jót jelenthet! Uccu be! Na ebben sem csalódtam, zsírpárás levegő, kiadópult tálcával, hivatalos sörpadok, a szakács srác az egyiknél éppen rejtvényt fejt! Kínálat az van rendesen két táblányi harapnivalók, a reggeli rántottás szekciótól a somlóis desszertesig, a leveseken, egytálételeken, frissensülteken át bőven.(hoztam el egy kínálatot papiron idővel fellövöm azt is) A gyengém az egytálétel, kínálatba sertés, marha zúza pörkölt, pacal, velős, csülkös. Mostanában megy egy kajak közérdekű hírdetés vagy mi, a tévébe amibe a lagzis zene aláfestés alatt jópofa életképeket villantanak fel, az egyiken ül a csóka a tőtöttkáposzta előtt oszt'bemondja hogy: Egyszerélünk nem!?!? Na ez villant be hírtelen az agyam éhesebbik felébe és már kértem is kifele a csülköspacalt főttkrumplival uborkával! A szakács srác ekkor abbahagyta a fejtést, és beosont a konyhába, kisvártatva már előttem is volt amit kértem.

Nagyon nem fogok ömlengeni, de tényleg finom volt! Igaz lehetett volna egy kicsit fűszeresebb, de megoldottam az asztalon lévő borsszóróval. Ha még hozzáfűzném hogy szerintem a csülök a "fővés" után kerűlt a pöribe, mert nem volt valahogy egybe a dolog de a végeredmény az lett hogy megint nem maradt semmi a tányéromon, a hasamban pedig üres hely. Pedig láttam egy kollégát aki utánnam jött és somlóit kért, na igen ez adag kérem, nagyon rendben volt csak sajnos már nem fért hova. A fizetéskor sem volt valami vészes 1350-be megállt a dolog. Mindent egybetéve voltak jó dolgok az árlapon amit legközelebb biztos kipróbálok ha arra járok pl.: Tüzes Batyu, Rőzsés szelet nem tudom mik ezek de már a nevük is jól hangzik. Ha jót akarsz enni akkor szerintem érdemes betérni és megkóstólni valamit a ház specialitásai közűl.

Akinek nem ajánlanám az egységet az a plázafiúk meg a cicalányok, akik mekis burgeren tengetik életüket. Két okom is van rá: 1. az ajtóban fekvő kutya mellett úgysem mernének bemenni, ha valahogy mégis sikerülne 2. akkor úgysem tudnának olyat választani amivel a műanyag kaján vegetáló bendőjük meg tudna bírkózni.

Árak: van babgulyás is 600 ért. Hamarosan felteszem az egész kínálatot most nem másolom be az egészet!

Hivatalos cím: Bp. 16ker.Vidámvásár út 124. Csak hogy Csabafej be tudja ütni a GPS-ébe.

Na mentem a labancokhoz hüttét tesztelni, egy hét múlva visszatérek, addig is nem szégyen ha nyomjátok a javaslatokat hogy merre vegyük legközelebb az irányt!!!

komment

Címkék: budapest kamionos xiv ételsziget

A bejegyzés trackback címe:

https://pacalvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr53937237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kismagyarfocilaz · http://kismagyarfocilaz-tippmixsiramok.blog.hu 2009.03.31. 20:15:28

Ugyanilyen van a Kecskemét felé kivezető régi 50-esen, a Mol kút után, pont ott, ahol az M nullásra rá lehet kanyarodni. Tehát BP központjától jó huszonötösre.
Kívülről nem túl bizalomgerjesztő, illetve pontosítanák. Kifejezetten riasztó és taszító, aki először látja, elbizonytalanodik, hogy meg merjen-e állni.
Nincs mitől tartani, többször is étkeztem már ott. Kiszolgálás, pultnál, mindig van pacal, és ha az ember köret nélkül kéri, akkor telinyomják a tányért.
süti beállítások módosítása